Testen brandveiligheid

Om te testen hoe brandveilig een gebouw is en hoe een gebouw reageert op warme rook, werkt ParkTech B.V. samen met ExcelAir en Exiss.

In samenwerking kunnen we een hot smoke test uitvoeren. Door deze test uit te voeren in uw gebouw, kijken we welke thermodynamische invloeden er optreden bij autobranden.

Hot smoke test

Deze hot smoke test maakt gebruik van warme rook en brengt geen schade aan het gebouw aan. Het doel van de test is om inzichtelijk te maken hoe de ventilatie in de parkeergarage functioneert. Met deze gevalideerde test voldoet ParkTech B.V. aan de wensen van de brandweer, en uw gebouw dus ook.

Veiligheidsnormen

Naast de hot smoke test bieden wij ook andere proeven aan om de brandveiligheid van uw gebouw te waarborgen. Zo kunnen wij kouderookproeven, debietmetingen, stromingsmetingen en rastermetingen uitvoeren. Deze proeven zorgen ervoor dat u volledig voldoet aan alle veiligheidsnormen en richtlijnen.

Als doelgroep richten wij ons op eigenaren of beheerders van gebouwen die brandveiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Of u nu eigenaar bent van een parkeergarage, kantoorgebouw, winkelcentrum of ander type gebouw, wij kunnen u voorzien van de juiste testen en metingen om de brandveiligheid te optimaliseren.

Levens redden

Wij begrijpen als geen ander dat brandveiligheid van groot belang is. Een goed functionerend ventilatiesysteem kan levens redden en schade aan eigendommen voorkomen. Daarom investeren wij continu in nieuwe technologieën en samenwerkingen om onze testmethodes te verbeteren.

Onze samenwerking met ExcelAir en Exiss stelt ons in staat om hoogwaardige testen uit te voeren die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur en expertise kunnen wij nauwkeurige metingen verrichten en gedetailleerde rapportages leveren.

Wettelijke eisen

Wanneer u ervoor kiest om uw gebouw door ons te laten testen op brandveiligheid, kunt u erop vertrouwen dat u voldoet aan alle wettelijke eisen en normen. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het optimaliseren van de brandveiligheid binnen uw gebouw.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de benodigde testen op het gebied van brandveiligheid. Wij helpen u graag verder!

Meer nieuws