Support en Reserveonderdelen

Met originele en goedgekeurde reserveonderdelen bent u verzekerd dat uw ventilatiesysteem of overige producten jarenlang veilig en efficiënt blijven presteren 

ParkTech B.V. biedt een breed scala aan originele reserveonderdelen voor zijn producten en systemen. Of het nu gaat om ventilatiesystemen, ventilatoren, (brandwerende) kleppenregisters of buitenluchtroosters, bij ParkTech kunt u terecht voor hoogwaardige onderdelen die ervoor zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren.

Ventilatie systemen

ParkTech B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige ventilatiesystemen voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om woningen, kantoren, scholen of industriële gebouwen, ParkTech B.V. heeft de expertise in huis om aan al uw ventilatiebehoeften te voldoen.

Ventilatoren

Eén van de belangrijkste componenten van een goed werkend ventilatiesysteem zijn de ventilatoren. ParkTech B.V. levert zowel centrifugale als axiale ventilatoren van uitstekende kwaliteit. Deze ventilatoren zorgen voor een optimale luchtstroom en dragen bij aan een gezond binnenklimaat.

(Brandwerende) kleppenregisters

Om de luchtstroom in uw ventilatiesysteem te regelen, zijn (brandwerende) kleppenregisters van essentieel belang. ParkTech B.V. levert kleppenregisters die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zorgen voor een betrouwbare werking van uw systeem.

Buitenluchtroosters

Om frisse buitenlucht naar binnen te laten stromen en tegelijkertijd insecten en vuil buiten te houden, zijn buitenluchtroosters onmisbaar in een goed functionerend ventilatiesysteem. ParkTech B.V. biedt een breed scala aan roosters die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Ondersteuning

ParkTech B.V. begrijpt dat het hebben van hoogwaardige reserveonderdelen alleen niet voldoende is om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft presteren. Daarom biedt ParkTech B.V. ook verschillende ondersteuningsdiensten aan, waaronder:

  • Trainingen voor beheerders/gebruikers: ParkTech B.V. verzorgt trainingen om ervoor te zorgen dat beheerders en gebruikers van ventilatiesystemen op de hoogte zijn van de juiste bediening en onderhoudsprocedures.
  • Inspectie: Om er zeker van te zijn dat uw systeem nog steeds veilig en efficiënt werkt, biedt ParkTech inspectiediensten aan. Onze experts zullen uw systeem grondig controleren en eventuele problemen identificeren.
  • Reparaties: Mocht er onverhoopt een defect optreden in uw ventilatiesysteem, dan kunt u rekenen op de reparatieservice van ParkTech B.V.. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw systeem zo snel mogelijk weer operationeel is.

Of u nu reserveonderdelen nodig heeft of behoefte heeft aan ondersteuning voor uw ventilatiesysteem, bij ParkTech B.V. bent u aan het juiste adres. Wij staan garant voor hoogwaardige producten en uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw systeem jarenlang veilig en efficiënt blijft presteren.

Meer nieuws